Semester

I torsdags gjorde ja min sista arbetsdag så nu har ja semester i 5v. Och tyvärr ser ja inte framemot de. Enda fördelen med att va ledig är att man får sovmorgon. 
Fast ja tror denna sommaren kan bli ganska så bra ändå. Ja har tagit med mig en del saker från secondhand så ja kan måla, pyssla och greja. Sen har ja baklucksloppis den 7 juli.
Den 10-17 juli har ja hyrt bil. Så den 10:de ska ja ner till Malmö och hälsa på en vän och stanna över natten. Sen ska mamma och ja till Ullared. Och kanske även till Lysekil till min foster mamma som har sommarstuga där nere. Vi prata att vi ev ska ner den 12-13 juli men de beror helt på om hennes dotter kommer ner för att firas. Skulle hon göra de så fick vi inte komma.
Sen har ja även sagt till några på pingstkyrkan att ja gärna följer med på nån utflykt. Skulle ju va nån tält övernattning... Vart de nu va kommer ja inte ihåg :p
Ja kanske inte är kristen i den bemärkelsen men tycker de är intressant och väldigt givande att va med på deras träffar.
Sen har ju kompisen kommit hem från sjukhuset och nu hoppas vi på att hon håller sig hemma. Så blir säkert en del umgås med henne och någ även dottern. 
Så som sagt de blir någ inte så ensamt i sommar :)
Nu hoppas vi bara på att vädret blir bättre. För som de är nu så regnar de bara :(

Önskar er alla en trevlig sommar kramen!
RSS 2.0